Meidän palvelut

Sähköasennukset sinun kiinteistöön.

Meiltä saat joko kokonaisratkaisut, tai voimme toimittaa osan isommasta kokonaisuudesta. Tarjoamme myös sähkösuunnittelua, jonka kautta voimme löytää oikeat ratkaisut sinulle, sekä pystymme optimoimaan ratkaisut sinulle kilpailukykyiseen hintaan. Myös jos sinulla on valmis sähkösuunnitelma ja haluat tarjouksen. Ota yhteyttä niin palaamme.
Perinteisien Sähköasennuksien lisäksi tarjoamme useita eri palveluja, sekä erikoisjärjestelmiä. Vaativien kohteiden myötä, tulee meidän parhaat puolemme esille ja pääsemme näyttämään, että meillä asiakas on keskipisteessä.

Muutamille erikoisjärjestelmille käytämme alihankkijoita, jotka ovat erikoistuneet tietylle alueelle. Näin pystymme toimittamaan mahdollisimman toimintavarman ja korkealaatuisen ratkaisun asiakkaalle.
Alla muutamia erikoisjärjestelmiä, joita pystymme toimittamaan:

· Paloilmoitinjärjestelmä
· Rikosilmoitinjärjestelmä
· Turvavalojärjestelmä
· ATK-verkkoa
· Antennijärjestelmä
· KNX-järjestelmä sekä ohjelmointi
· Dali-järjestelmä sekä ohjelmointi
· Free@home kohteet
· Kameravalvontajärjestelmä
· Aurinkopaneelijärjestelmä

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoa jostain järjestelmistä.

Huoltotyöt

Huoltotyöt on erityisosa meidän toiminnassa, jossa olemme asiakkaan kanssa suunnitelleet huoltotason, joka on heille sopivaa. Meidän kokemusta on sovellettu yksittäisistä pienistä huoltokeikoista, kokonaisiin teollisuuskiinteistöihin sekä tuotantokoneiden ylläpitoon.

Laadunvalvonta

Seuraamme sisäistä laatujärjestelmää, sekä voimassa olevia lakeja ja standardeja. Pyrimme pitämään työpaikat puhtaana kaikkien mukavuuden vuoksi, sekä laadun varmistamiseksi. Meidän motivoitunut henkilökunta on yrityksen suurin vahvuus ja heidän osaamistaan ylläpidetään jatkuvasti.

Go Green

Ajattelemme ympäristöä. Pyrimme kierrättämään kaikki minkä pystyy, sekä minimoimaan ylimääräistä hukkaa työmaalla. Toimistolla suunta on paperiton toimisto. Autojen GPS:n kautta työnjohto voi minimoida turhaa ajamista. Uskomme, että sähköautot on tulevaisuudessa iso ympäristön säästöpaikka ja sen takia olemme erikoistuneet myös latausasemien asennuksiin. Yrityksessä meillä on kaksi täys-sähköautoa. Aurinkopaneelijärjestelmät yleistyvät ja meille nämä ovat kohteissa myös arkiasiaa.